do you like it ?

Friday, 31 May 2013

setiap nafas yang dihembus


fuhhh 
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyanyang
Assalammualaikum , ya Akhi ya Ukhti .

ha , ha . dah jawab salam ? belum ? k , kiraan 1 ! cepat jawab ! . fuhhh . ponat den mengira . hehe . ok 
#sambung 
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

siapa tahu lagu apa tu ? angkat tangan ! k , tak nampak . walawala . saja nyanyi lagu tu . teringat pak cik Idris . naib juara kilauan emas tuuu . TAHNIAH . haha . den minat pakcik tu sebab my auntie said her face like my arwah atuk walaupun den tak pernah see his face . that's why I ... (?) . hehe . tak dapat nak tulis la . hehe . 

ini dia , 


By the way , bukan nak cerita pakcik Idris tapi ...... (?) . adalah . 
teringat my friend kat SAM=D . suasana kat sana . semua anggun ayu jelita . walawala . kalah . Ratu ..hmmm apa ea? tak tahulah .


ni tahun lepas 2 Sidiq 



dengan cikgu Suwaibah


flying ! bukan Fly Z naa .


dorm D'13 . terbaik dari SAMSMILE !

malam kenangan . serba RED Warrior ! hehe
NOW ! kami dah Form 3 ! oh tidak . hehe . kami PMR tahun ini . to all my reader's doakan kami dapat keputusan cemerlang PMR tahun ni . k ? boleh ke tidak ? boleh . hehe . kita tanya kita yang jawab . 

"Dengan ini saya wakil rakyat Form 3 se Malaysia ingin meminta maaf jika ada salah  dan silap harap dimaafi . Doakan kami berjaya dunia akhirat . "

 Amiiinnn =D . terima kasihh .
#ok sambung , 

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu

layannnnn ~ sekian . Assalammualaikum ! jawab-jawab . Smile Always ! . Jangan lupa datang lagi . 

No comments:

Post a Comment

0 bagi senyum ^^