do you like it ?

Sunday, 12 May 2013

BROGA ! we're here !


Assalammualaikum !

fuhh , fuhh , fuhh !
BROGA ! exciteddd :) 
Alhamdulillah sampai jugakkkk 

11 Mei 2013 - 

'

pagipagi lagi . dalam pukul 6.10 . cam tulahh . gelap lagi . datang-datang je . parking penuh . tapi tinggal satu  ,memang khas untuk kami je . *nampaktakkebohongandisitu? hoho . nampak pulak student U . semua serba merahhhh~ waaa , membakar semangat betul . nasib baik la den serba putihhhh . diyakini suci :) muehehe . 

lepas je parking , kami terus jalan naik bukit . masa tu selamba je naik . tak buat warm up , tak buat apa . terus je naikkk . wohoo . semangat punya hal . hehe . baru sekrat jalan , dah lenguh kaki . den tanya abe den , "ANCIK, kita tak warmup dulu td . lenguh dah kaki aa ." "aku dah warm up kat umah tadi" "adoi" . dalam hati , ok takpe-takpe . ANIS BOLEH ! wuhuuu . kami teruskan perjalanan . sambil jalan tu , jenguk2 jugak kat belakang . jenguk khabar kakak den ngan kawan dia . huishhh , jauh ketinggalan mereka . hehe . jadi den ngan abe den baik kan . waiting for my sister and her friend naik . ni ha hasilnya .


sampai jugak mereka ni . ok , kami take recess jap. sambil bergmbar . yang den ni , tak sabar nak sampai puncak . apabila difikir kembali . SABAR ITU SEBAHAGIAN DARIPADA IMAN . siapa la tak nak iman kan . mesti la nak ! . ok . then, kami teruskan perjalanan . 



ni cantik kan ? den yang ambik




sampai di puncak pertama . :D i'm so glad . subhanallah . cantik kan ? . kalau nak jelas , pergi la BROGA . gambar tak berapa nak fokus . hakikatnya mata lebih hebat daripada kamera . right ? ciptaan Allah lah yang terbaikkk :) 




our journey is not easy as ABC
TRANSLATE : perjalanan kami tak lah senang macam belajar Abc . ngeh2 . take note idiom tu :)

puncak kedua -




haa , baru puncak keduaaa . kira happy la ni . teruskan perjalanan .

haaa! itu tmpat kami nak tujuuuu .

hohoho . kepenatan ye kak



Finally !

Alhamdulillah , sampai jugakkkk :)




haha , pakcik kat belakang tu . nak posing sekali . Al kisah , naik bukit ni tak de lah mencabar mana . seronok laaa . ok , kalau anda-anda nak pergi , ajak la saya . WOKEYYYY ? . Insya Allah , i'll follow :) tapi memang best la . sampai ada orang turun bukit tu berlari-lari . haha . den dongar , ada seorang "penaik bukit" ni cakap , "eh , orang yang sewel je buat benda ni(lari2 time turun bukit)" hohoho , menyirap darah abe den . coz , sebelum ni dia pernah lari . abang den berkata " e leh , tak berani cakap la " wuhuuuu . nasib baik la orang tu tak dengar . kalau tak , berlaku perang dunia tergempar lak . masuk paper , muka depan . hahaha , *alamak, terlebih sudah . stacy yo . macam-macam gelagat orang kat sana . haha 1MALAYSIA ! 


sekiannnn . 
"SMILE IS SUNNAH" 


No comments:

Post a Comment

0 bagi senyum ^^