do you like it ?

Wednesday, 19 December 2012

Blouse , form5 , sweetmemory !

Bismillahirrahmanirrahim .

assalammualaikum Antum , Antunna semua . sihat ? . saya disini sihat sahaja .
wuhuuu . macam tulis surat pulak . by the way , Ana dah cakap kat  entry lepas . yang Ana nak tunjuk baju yang Ana 'create' sendiri kan ?

mau tengok ? ok ok .


 muahehe . wokey tak ? . first time buat ni . maybe lain kali Ana buat , jika masa mengizinkan . Biasalah tu , PMR candidates tahun depan kan . buzy gitu . nak story - morry sikit pasal baju ni .

ACTUALLY , ni baju pengawas akhun Ana . alang-alang akhun Ana tu dah abis sekolah , Ana buat la baju 'blouse' ni . cer tengok betul - betul . yang stripe warna merah tu . Ana guna katil punye cadar . muehehe . kreatif tak Ana . kadang-kadang terpikiq nak open kedai 'ANIS KEDAI JAHIT' . lala . tak sedap la nama tu . lain kali fikir . wakaka .

tapi sekarang ni sebenarnya , tak feel pun pasal BAJU ni . i'm still feel , my school . walaupun nak masuk sekolah dah . rindu akak-akak FORM 5 yang mantop gitu . kak fizah fadzil , kak cah , kak shiro , kak aina , kak fifah , kak musfirah muahahaha ! semua la . mintak-mintak lah takdir menemukan kami kembali . AMIINNN .


komen mengomen dengan KAK CAH . akak yang selalu buat Ana gelak . kalau nak tahu , Ana ni memang suka spy akak-akak FORM5 bergosip lorh . hehe . tahun depan tak tahu lagi . rindu mereka ! . Ya Allah . biarlah result SPM mereka Cemerlang , Gemilang dan Terbilang ya Allah . AMIIINNN . tak lupa juga dekat kak olen - ketua usrah Ana, kak nurin - ketua asrama nisa' , kak mira -biro dakwah pengawas , kak qila mazlan , kak fizah lukman n semua form5 2012 .





KENANGAN MANIS BERSAMA MEREKA , IN SHA ALLAH , TAK KAN ANA LUPA !

dah la . hope tahun 2013 , better than this year . actually, rindu zikir fikir ASRAMA . ramai-ramai zikir biar sampai bergema SURAU AL AZHAR tu . harapan besar ni . and

doakan Ana dapat menjalankan tugas especially Pengawas dengan saksama dan adil bagi hukuman dekat orang bersalah . but , Ana happy because bilangan Pengawas bertambah . ALHAMDULILLAH

#sampaikanlah olehmu walaupun One sentence .  

SOLAT itu ringan bagi orang yang ambil berat . SOLAT itu berat bagi orang yang ambil ringan

No comments:

Post a Comment

0 bagi senyum ^^